1. Žita, ki vsebujejo gluten (pšenica, rž, oves, ječmen) in proizvodi iz njih
2. Mleko in mlečni izdelki, ki vsebujejo laktozo
3. Jajca in proizvodi iz njih
4. Zrnje soje in proizvodi iz nje
5. Sezamovo seme in proizvodi iz njega
6. Volčji bob in proizvodi iz njega
7. Gorčično seme in proizvodi iz njega
8. Zelena in proizvodi iz nje
9. Ribe in proizvodi iz njih
10. Raki in proizvodi iz njih
11. Mehkužci in proizvodi iz njih
12. Arašidi in proizvodi iz njih
13. Oreški in proizvodi iz njih (pistacija, orehi, mandlji, lešniki, indijski in brazilski oreški)
14. Žveplov dioksid in sulfiti
Pripravljamo jedi namenjene gostom brez alergij, zato jedi poleg navedenih alergenov lahko
vsebujejo še ostale alergene v sledovih. V primeru alergij obvestite strežno osebje.